• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 21:07 #88214

• mynde
  • mynde avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 90
  • Gauta padėkų: 278
man is jusu juokas ima :cheer: sventieji atsirado cia zmogus rasai, kad paleidi daliniesi informacija kas kur kimba parodai savo laimiki tai dar visokias replikas raso oi pilvai isvirte zuvu tai tas negerai tai tas negerai :nu: man rodos as tikrai daugiau cia jokiu nuotrauku nekelsiu ir nieko nerasysiu :(
kibkit zuveles dideles ir mazos
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Pokstas, donatasx3

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 21:11 #88215

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
a tu kaip visi ne po maisa,o po žuvi,dvi dėk ir visi bus patenkinti ir laimingi :labas: ,o reportažus visada smagu skaityt

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 21:29 #88219

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
mynde parašė:
man is jusu juokas ima :cheer: sventieji atsirado cia zmogus rasai, kad paleidi daliniesi informacija kas kur kimba parodai savo laimiki tai dar visokias replikas raso oi pilvai isvirte zuvu tai tas negerai tai tas negerai :nu: man rodos as tikrai daugiau cia jokiu nuotrauku nekelsiu ir nieko nerasysiu :(
Nesinervuok, pavyduoliai blevyzgoja... ;) :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 21:38 #88220

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
TADZIUS parašė:
Arutis parašė:
baubas parašė:
Nu vooo, atšveičiau mašiniuką nuo purvo :lol: . Viskas , ryt džiaunu žiemines padangas, dedu vasarines. Vot būtumėt stumti mane gavę :lol: , ne taip čia kad vieną kartą :cha: :uj:
Kaip suprantu turėjai ten darbelio, bet jei aš su Multivanu būčiau "atsigulęs" - kažin ar būtum pagelbėjęs... :unsure: Laiku apsisukau ir nevažiavau iki jūsų... ;)

multivaną vilko be problemų :cha: :cha:
mes vistiek kietesni,Cesiuko frontera ant ranku isnesem :lol: :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 21:44 #88221

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
jo kedainiu mafija Ceska uzklampino :uj: ,gerai kad druti vyrai,kaip azuolai,tik tie giliukai nekazka :cha: ,kas pasigedot prozektoriaus sidabrinio ,vieno ledo,ant galvos dedamo,radau pas save dezej :ohmy:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 22:08 #88222

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Geriau pasiknisk, gal dar ko rasi :cha:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 22:12 #88223

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
viskas,daugiau nieko naudingo neradau :S

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 22:14 #88224

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
mynde parašė:

Teisingai,mynde,lai jiems tas bambas ir toliau graužia,o Tu dėk ir kuo daugiau tokių foto. :good: Jei sako žmogus,kad paleido,tai reiškiasi taip ir yra :cha: Tikėti ar ne-kiekvieno asmeninis reikalas,ne to čia renkamės ir dalinamės informacija :P
Jums padėkojo šie nariai: balys

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-14 23:15 #88234

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 326
  • Gauta padėkų: 238
Visų pirma čia nieks nepavydi jeigu ką...nei aš nei Dolcas nei kiti...bet pažiūrėjus į sietką,kaip ir minėjau ankščiau,nelabai žuvis gyvybinga atrodo...o apie pavydą čia prabilo tik mėsininkai...ir jei jau tu toks sąžingas ir sakai,kad paleidai...tai parodyk nors vieną žuvies foto kur atgal plaukia į vandenį :good: ,tada bus kita kalba...o dabar visi tie žodžio galiūnai tik prisimeta teise "viršvorį paleidau" :lol: :lol: :lol: ,tik juokas ima žinant didumos mentalitetą :D :D

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 02:50 #88239

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Arutis parašė:
baubas parašė:
Nu vooo, atšveičiau mašiniuką nuo purvo :lol: . Viskas , ryt džiaunu žiemines padangas, dedu vasarines. Vot būtumėt stumti mane gavę :lol: , ne taip čia kad vieną kartą :cha: :uj:
Kaip suprantu turėjai ten darbelio, bet jei aš su Multivanu būčiau "atsigulęs" - kažin ar būtum pagelbėjęs... :unsure: Laiku apsisukau ir nevažiavau iki jūsų... ;)
Be problemų Aruti :lol: , Taip ir neteko panaudoti storojo , ilgojo buksyro :lol: , bijojau ištepti :lol: . Atvažiuojantį ir išvažiuojantį VW be problemų, o vat sekmadienio rytą į 20 sektorių reikėjo prabuksuoti ir ne kartą. O vat KĖDAINIAI buvo ant žvyrkelio užkasę :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 07:46 #88241

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
baubas parašė:
Arutis parašė:
baubas parašė:
Be problemų Aruti :lol: , Taip ir neteko panaudoti storojo , ilgojo buksyro :lol: , bijojau ištepti :lol: . Atvažiuojantį ir išvažiuojantį VW be problemų, o vat sekmadienio rytą į 20 sektorių reikėjo prabuksuoti ir ne kartą. O vat KĖDAINIAI buvo ant žvyrkelio užkasę :lol:
kazkaip ant to pacio zvirkelio ir pati stumem :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 08:18 #88242

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Nieko nesuprantu - kur jūs čia kas klimpot :cha: Labai geras, platus kelias per pievas, tiek atlėkėm, tiek išlėkėm su vėjeliu, leidom baubui pailsėt :lol: :kkk: Va kai Dzūkijoj Šamo meet'ą šiemet padarysim, tai ten visiems reikės su bekelei skirtais džipais atvažiuot :cha:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, saulius67, buumas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 08:36 #88244

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
mode parašė:
baubas parašė:
Arutis parašė:
baubas parašė:
kazkaip ant to pacio zvirkelio ir pati stumem :cheer:
Taigi ir sakau kad Kėdainiai (mane) ant žvyrkelio užkasė :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 08:52 #88245

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
buumas parašė:
Visų pirma čia nieks nepavydi jeigu ką...nei aš nei Dolcas nei kiti...bet pažiūrėjus į sietką,kaip ir minėjau ankščiau,nelabai žuvis gyvybinga atrodo...o apie pavydą čia prabilo tik mėsininkai...ir jei jau tu toks sąžingas ir sakai,kad paleidai...tai parodyk nors vieną žuvies foto kur atgal plaukia į vandenį :good: ,tada bus kita kalba...o dabar visi tie žodžio galiūnai tik prisimeta teise "viršvorį paleidau" :lol: :lol: :lol: ,tik juokas ima žinant didumos mentalitetą :D :D

Jau prasidėjo rašinėjimai "ne į temą" , bet šis buumo pranešimas turi kažkiek įžeidžiančio pobūdžio :tut: , išsireiškimai apie tinklapio narių mentalitetą ir "mėsininkystę" nekaip atrodo... :tut: Aš pasitikiu visais čia rašančiais, o myndė tikrai rašo reportažus iš žvejybų, ir dar : tikri mėsininkai nesilanko žvejų tinklapiuose... :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: baubas, vitalka0130

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 09:09 #88248

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Nepradedam čia ginčytis :) Temą vėliau pravalysiu.Be piktumų vyrai :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: buumas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 09:12 #88249

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
Nieko įžeidžiančio neturėjau omeny...ir apie daugumos mentalitetą tai buvo kalbama apie lietuvių tautą. Pykit, bauskit mane,bet vėl pasikartosiu pažiūrėjus į sietelį tikrai NEMANAU, kad karšiai jau buvo gyvibingi...per tiek metų kiek žvejoju ne pas vieną žveją mačiau tokį vaizdelį,tad ir pasakiau savo nuomonę. O pranešimus galit sukelt į blevyzgas :good: . Ir dar vienas Aruti pastėbėjimas tikrai nebūk 100% garantuotas,kad mėsininkai nesilanko žvejų tinklapiuose...juk visose žvejų svetainėse pilna informacijos apie vietas kur,kada ir kaip kimba žuvis,tad jau vien šis faktas duoda peno,kad kai kurie juose lankytųsi.Tikrai nieko asmeniško ir įžeidžiančio brangūs kolegos netuėrau omeny :vooo: .

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 09:12 #88250

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
Dolcas parašė:
Nepradedam čia ginčytis :) Temą vėliau pravalysiu.Be piktumų vyrai :)

Dolcai nesiginčinam mes,o tik išsakom laisvas mintis :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 09:15 #88251

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
dainiuška parašė:
Nieko nesuprantu - kur jūs čia kas klimpot :cha: Labai geras, platus kelias per pievas, tiek atlėkėm, tiek išlėkėm su vėjeliu, leidom baubui pailsėt :lol: :kkk: Va kai Dzūkijoj Šamo meet'ą šiemet padarysim, tai ten visiems reikės su bekelei skirtais džipais atvažiuot :cha:

Dainiau negąsdink taip iš karto tautos :lol: :lol: :lol: ,nes po to gali daug žmonių persigalvoti :unsure: ,nors manau pas jus chebra verta aukščiausių įvertinimų :10: :10: :10:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 09:19 #88252

• vitalka0130
  • vitalka0130 avataras
  • Pradedantysis
  • Prijauciantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 79
Ateitį tokiems keliams bus uždėtos žiemines padangos,bent ant varomos ašies. :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-05-15 10:21 #88254

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Vyrai čia nevieta :tut: tokiom nesąmonėm yra blevyzgos galu gale privatas :lalk: Buumui šiek tiek tolerancijos kitu žmonių atžvilgiu ;) Asmeniškai jau senai dėjau ir video ir foto nebededu vien dėl to kad žmonės baigę sprogt iš pavydo ir koneveikia žmogu :unsure: o paskui tose vietose kur žvejota vyksta cholhozai :evil: .Nors ir apturėjau gražiu žvejybų ir egzemplioriu ir lydekų sezoną atidariau gražiai bet kodėl nėra info susimastykit patys :lalk: :bye:
Paskutinis taisymas: 2013-05-15 10:30 nuo Megėjas.
Jums padėkojo šie nariai: balys, buumas
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.164 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family