Modestai, aš pats išmokau groti. Gavau iš draugo akordus...ir pielinau per dieną kokias 4-6 val, kol nuospaudos ant pirštų galų užsidėjo, kol normaliai visas stygas užspausdavau. Kai yra ūpas, brolyti pats žinai, kad viskas imanoma. Na, visų pirma, muzikinę klausą reik turėt...

O Tėvai...manau tik džiaugsis, kad tik tokio galingumo decibelai namuose viešpatauja. Gali prieš tai pavaryt max garsu kompo kolonėles , arba šiaip muzikinį centrą, stiprintuvas galingesnis apskritai liuks būtų bent kokią savaitę, kitą.

tai kai pradėsi mokytis gitara, tėvukai ateis į tavo kambarį pasižiūrėt, ar esi namuose...

Tavo amžiaus jaunimas jau pasiima gitaras ir tai tikrai džiugina. Sąlygos mokytis yra dabar puikiausios. Pilnas netas akordu, su žodžiais, su pirštų laikysena. Ne taip kaip mes...magas juostinis ir klavišai - Paleist, stop, pauzė...Sėdi ir renki akordus...Šiaip sunkoka pačiam mokytis, tiksliau laiko tam daug reiks. Samdyti mokytoją...neliks kitiems dalykams "babkių".

Aš bandyčiau pats. Fainas jausmas, kai pradeda melodija gautis, o jei dar ne vienas mokaisi. Domisi tuo keli bendraamžiai, visai

Sėkmės, jei kas domins šiuo klausimu, kuo galėsiu visad padėsiu, patarsiu. Mane gitara visur gelbėjo tiek mokykloje, tiek institute, o armijoje apskritai, visas mintis juodas skaidrino ir malšino namų ilgesį bei trumpino tarnybos laiką. Taip kad, jei yra tik noras - pirmyn.