• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 17:35 #81276

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
visko i reportazus nesudesi ,dar dabar krutine skauda nuo juoko :lol: :lol: ,vaizdu buvo oi kokiu ,pvz pasakos apie zarnors rijima :box: :box: ,baisu :oo: kas dares .Arba kai kazkas namo ejo ir nuo kalno ,tai kojos,tai galva ir taip kokius 3 kart ,paskui dar tolumoje kokius 4 kart girdejos,kaip kazkas galva bande ledo storuma :lol: ,ai viska norint patirt ,visas geras ir nelabai kokias emocijas patirt,reik dalyvaut :cha: :cha:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, Dolcas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 17:47 #81277

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Ledo storumą galva? :hub: :unsure: Ane bus tik Dievs tikėjimą :alus: į musulmonų išmainęs... :uj: Tik anie kilimuką pasitiesia, a Dievs dar nežino, neatidirbęs judesiukų matyt, tai galva ledą ir pasiekia. :uj:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 18:13 #81278

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Įtariu Dievo dvasia vėl kūną paliko :cheer: Žiūriu Tadzius į žiemos pabaigą gaudyt išmoko :) kad tik rankos nenumuštų, o tai kol vėl prie fiderio prisitaikys :cheer:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 18:37 #81279

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:cheer: ale, kad visi ramūs :zip: nuo girinio grįžo...Žiūrėk kiek žinučių šiandien prirašyta. ;) Jaučiasi, kad mini meet'e išsikalbėjo, bet užtat diiiiidelis ačiū, kad net trys repoprtažai pas mus sukrito. :clap: :good: Gali kūnai ir pasilsėt. :good:
:vooo: O tu Dolcas, kaip Utenoj, po ledu buvai galvą pakišęs? :cheer: Gal ir kokią ryybą pagavai? :f:
O gal jau namie pas Mirtišę :hub: savo nuotykius papasakojęs, kibkit.lt moderuoji?
Paskutinis taisymas: 2013-03-10 18:38 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 18:42 #81280

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dolcas parašė:
Įtariu Dievo dvasia vėl kūną paliko :cheer: Žiūriu Tadzius į žiemos pabaigą gaudyt išmoko :) kad tik rankos nenumuštų, o tai kol vėl prie fiderio prisitaikys :cheer:

Daliuk,tadzius ,mokejo ir taip ziema gaudyt :cha: ,bet va del laiko stokos,apleidau ziemine zukle,kartais reik kazka aukot :oo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 18:43 #81281

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
ale ziuriu,jei kas kokie fintai ivyksta,iskart deme ant Girinio krenta :lol: :lol: kibajis toks nuspejanmas :oo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 18:58 #81283

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Dalius. Kaunas parašė:
:cheer: ale, kad visi ramūs :zip: nuo girinio grįžo...Žiūrėk kiek žinučių šiandien prirašyta. ;) Jaučiasi, kad mini meet'e išsikalbėjo, bet užtat diiiiidelis ačiū, kad net trys repoprtažai pas mus sukrito. :clap: :good: Gali kūnai ir pasilsėt. :good:
:vooo: O tu Dolcas, kaip Utenoj, po ledu buvai galvą pakišęs? :cheer: Gal ir kokią ryybą pagavai? :f:
O gal jau namie pas Mirtišę :hub: savo nuotykius papasakojęs, kibkit.lt moderuoji?

Ne Daliuks, įmerkęs nieko nebuvau.Paprasčiausiai savo Mertišę net į tris gimtadienius vežiau, nors baliavojom ant ežero kranto, bet.........Kad ir kaip keista, bet ir man žieminė žūklė jau įgriso.Norisi į plūdę paspoksoti, prieš saulutę pasišildyti :)
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 19:00 #81285

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
kiba Dolcas susirgo :unsure: :unsure: ziemine zukle jam atsibodo :oo: kazkas naujo

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 19:10 #81286

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:unsure: Matyt Doleriui depresija pavasarinė sužaliavo, ar sąžinė griaužia už baubą sergantį, o dar :alus: jokio...gi nuprotėt galima. Nu, ir kita vertus, Dolcas juk gabus žvejas - kiek galima tą sušara :fish: :fish: gaudyt? :uj: Visi čia tos žieminės :ice: jau sotūs. Galvojom atšilo...tuoj, tuoj :fishing: :vooo: o čia fyst ir nėėėėė. :batas: Iš rūsio vėl balalaikas traukt reiks. :evil:
;) Gal jau vis tik uždarėt tą :ice: sezoną, jei Girinuks į kalnus ėjo? :clap: :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 19:16 #81288

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
as tai jau uzdariu tikriausei,o girinuks ir turbut,nes vendas i deze taisu koja susitrombavo :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 19:19 #81289

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Viskas man gerai :) Galvos neskauda(po baliaus), viskas ramu, tik štai veikti nelabai yra kas.Baiginėju parsisiųsti video redagavimo programą, tai nors vakarais užsiėmimo turėsiu, o tai nuo skaitymo jau akys mirguliuoja :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 19:38 #81293

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:lol: :lol: Su koja balalaikas??? :cooll: vo čia tai jėgelės Dievs turi, o gal čia už vėžiuką buvo įsiutęs? :unsure: Blyn, Tadžiau, o jei tavo B) būt po koja pasipainiojus? :hub: Būtų juk Dievs nepažiūrėjęs, kad čia tu. :nerd: Nu, jasno, išvedėt žmogų iš kantrybės...Saulėns dar nugalėjo ko gero...tai kur čia nesius. :ikio: :cheer: Ryt Girinuks atėjęs į kūną ir pasiėmęs dėžutę, turės darbelio kruopštaus. ;)

:vooo: Beje, keistai nuskambėjo Dolcas, tavo (po baliaus) :pop: Negi būsi kokio putoto reikalo :alus: pirtelėj nugriebęs? :hub: Pinnacle naujai siunties, ar kitokią? O knygos mažiau akis gadina nei monitorius. Aš tai imu knygas kur per vakarą gali įveikt... :uj: pvz. "Pifo nuotykiai"... :blush:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 19:53 #81294

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kad ir kaip norėtųsi, bet jokio :alus: :drink: nevartojau.Pasijaučiau kaip koks vegetaras dešrų seche :cheer: Gėrimų įvairiausių, bet...Tai gerai, kad valgyt nemečiau :cheer:
O siunčiuosi jo, Pinnacle 16 VPP.Sveria galingai, net 58GB, bet užtat su visais navarotais, tai man dabar iš rusijos ją dalimis siunčia, kad greičiau būtų, o paskui pats ir suinstaliuos kaip priklauso.Kaip supratau, tai jis tas programas ir kuria ar tobulina.Nueik į videophotopro.ru/forum.php, tai ten tiek visko yra, kad ......., be to, saitas jaunas, tai patarinėja ne tik žodžiais, bet ir vaizdais.Jei dar nedaeina, tai per skype susisiekia, ar per team wiewerį pasijungia ir sutvarko.Be to, ten labai daug video pamokų, priedų ir tt.Jei kam tikrai reikia kokių techninių dalykų, tai ten matosi kad nusimano.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 20:08 #81295

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
16v. ir pas mane panašaus dydžio...54,4gb Reiks pasidomėt tuo saitu. Reti kas dabar šitaip geranoriškai padeda. Visur tik babki davai, babki... :vooo: Šiaip rusiukai visados buvo molodiec bičai. :yes: Jei aišku neateini kaip B) ir bangų nekeli. Nu, žiūrėsim, kol kas su 15v. dirbu, bet primitivoka ji. Išmoksi su 16v, galėsi ir man paaiškint. ;) Jei vėl kompo nenulauš NGS. Tpfu, tpfu, tpfu... :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-10 20:23 #81296

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
To NGS ir aš bijau :evil: Tikiuosi taip nebus.Beja, ten ir 14 versijai yra pilna visko.Šiaip ar reiks mokėti ar ne, nežinau, bet jei ir reiks, tai jau geriau sumokėsiu, nei vėl vargsiu.Tai tas neveikia, tai anas.Yra ten ir pamokų ir papildomų efektų parsisiųsti su 14 versija.O šiaip kiek klausinėjau lietuviškuose forumuose, tai pagrinde siūlo ieškoti yuotubei, lyg aš pats nežinočiau.Lietuviai tingi ar nenori padėti.Žinoma ne visi, bet tikrai ne tokie nuoširdūs kaip rusai.Jei norėsi, kada galėsiu tau tuos failus persiųsti, ar į laikmeną įrašyti.Pirma aš išbandysiu kaip ten viskas bus, gal ir man teks prie 14 grįžti, nors tik porą klipų su ja padariau, bet man ten nesigavo su kokybe.Be to, yra parodyta kaip teisingai instaliuoti bent jau 16 versiją 2013m.Su senesne ten kažkokių klaidų buvo, tai jie jas ištaisė ir dabar man ištaisyta siunčia.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-11 08:45 #81300

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
nu tai ka ,veliavas visi issikelet :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-11 09:15 #81303

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Aš neturiu vėliavos, o tu nueik ir KIBKIT.LT šalia vėliavą iškelk :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-11 09:22 #81304

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dolcas parašė:

tai as tik ja ir iskeliau :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-11 09:40 #81308

• Maironis
  • Maironis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 332
  • Gauta padėkų: 240
Dolcas parašė:
Dolcas ant ledo palapinę pastatys ir bus veliava , nesvarbu kad seno formato cccr :good:
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-03-11 09:42 #81309

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Maironis parašė:
Dolcas parašė:
Dolcas ant ledo palapinę pastatys ir bus veliava , nesvarbu kad seno formato cccr :good:

pas mane yra dar kazkur pjautuvas,plaktuka rasim,tai galime ant sienos palatkes prikabyt
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.170 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top